Colofon

Deze site is eigendom van de Vlaams-Nederlandse Scheldecommissie. De schriftelijke informatie van deze site is vrij te gebruiken en voor educatieve doeleinden ook vrij te kopiëren.

foto- en filmrechten

De op deze site gebruikte films en foto's zijn niet rechtenvrij. Kopiëren van dit beeldmateriaal is dus niet toegestaan, zonder uitdrukkelijke toestemming van de producent en/of fotografen.

De beroepenfilms zijn kosteloos ter beschikking gesteld door omroep Zeeland,  het gemeentelijk havenbedrijf Antwerpen en Zeeland Seaports.

Neem voor het gebruik van het beeldmateriaal contact op met het Schelde InformatieCentrum, zodat wij u kunnen doorverwijzen naar de juiste persoon of instantie.

Bijdragen

Voor het ontwerp van de site staat I-buildings, Vlissingen. De lessen en de opzet van de site zijn bedacht door Bazalt/Regionaal Pedagogisch Centrum Zeeland, Vlissingen. Vanuit Vlaanderen heeft de Pedagogische Dienst Stad Gent een waardevolle bijdrage geleverd aan de site. Voor de feitelijke inhoud is de werkgroep Communicatie van de Vlaams Nederlandse Scheldecommissie verantwoordelijk.